Profiel

Profiel

Even voorstellen... Brian Borgman

Ik ben sinds 2008 directeur/eigenaar van het juridisch adviesbureau Borgman Juridisch Advies. Op interimbasis ben ik als jurist verantwoordelijk voor de privaatrechtelijke procedures en contractvorming voor de aanleg van het bedrijventerrein Flevokust een multimodale havenvoorziening in Flevoland.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de opzet en de uitvoering van het strategisch grondbeleid en de privaatrechtelijke aspecten bij de totstandkoming van Lelystad Airport, de voorziene twinport van Schiphol.

Na het VWO heb ik Nederlands Recht gestudeerd aan de rijksuniversiteit Groningen specialisatie publiekrecht. Daarna volgde ik een postacademische opleiding Jurist en Management bij Academische Opleidingen Groningen. Verder heb ik diverse vakgerichte cursussen op het gebied van vastgoed en grondzaken gevolgd.

Ik heb vanaf de start van mijn juridische loopbaan voor diverse overheidsorganisaties en ook MKB-bedrijven als privaatrechtelijk jurist gewerkt.

Deze opdrachten waren gericht op projectondersteuning en het bieden van aanvullende juridische kwaliteiten binnen de organisatie. De opdrachten waren van hoog niveau en zeer divers van aard.

Voor mijn opdrachtgevers  ben ik de “spin in het web” voor (strategisch) juridische vraagstukken op het gebied van grondzaken, privaatrecht en vastgoed.

Meer informatie

Brian Borgman

Borgman Juridisch Advies

Snel naar:

Netwerk van adviseurs

Tevens beschikken wij over een breed netwerk van adviseurs en specialisten waarmee wij al lange tijd samenwerken en die wij persoonlijk kennen

Contact

Bakboord 77
1602 CB
Enkhuizen

06 417 848 64

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.